Zoeken naar what is an oculus rift

Oculus Rift Wikipedia.
Een persoon met de ontwikkelaarskit van Oculus Rift. De Oculus Rift is een VR-bril met een breed stereoscopisch gezichtsveld ontwikkeld voor gamers. Het toestel meet de bewegingen van het hoofd van de speler zodat deze bewegingen gebruikt kunnen worden als besturing in het spel.
offshore
Hardware.Info Nederland.
Hardware.Info is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Hardware.Info gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor de volgende doeleinden.: het optimaliseren van de website.
LED Lampen
Oculus Rift Coolblue.
Stel je voor, dat je tijdens het spelen van de racing sim Project CARS alleen maar je eigen hoofd hoeft te draaien om in de game door de zijramen van de virtuele auto te kijken. Oké, dit is niet de grootste vernieuwing die de Oculus Rift jou als gamer te bieden heeft.
wasdroger
OCULUS RIFT KOPEN KOOPGIDS.
Dus, Oculus spellen zul je kunnen spelen met de Xbox One, maar de Xbox One zelf is veel te zwak voor het kunnen ondersteunen van de Oculus VR-bril. Wat is het verschil tussen de Oculus Rift en de HTC Vive?
haakpatroon
Column: waarom je NU een Oculus Rift moet kopen Apparata.
Oculus Rift haalt 75 miljoen op bij investeer. Het bedrijf achter de virtual reality bril Oculus Rift heeft een grote bak met geld opgehaald en. Oculus-oprichter Palmer Luckey stapt op bij Fa. Of is hij ontslagen vanwege zijn extreme politieke standpunten?
ALTERNATE dé online computer en elektronica specialist!
Levertijd geldt bij verzending via PostNL en betaalwijze iDeal, creditcard, PayPal of AfterPay binnen Nederland. Levertijd geldt bij verzending via PostNL en betaalwijze iDeal, creditcard, PayPal of AfterPay binnen Nederland. Live bij ALTERNATE. zojuist is een Xbox One wireless controller Kabel voor windows.

Contacteer ons