Op zoek naar oculusrift?

Hardware.Info Nederland.
Hardware.Info is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Hardware.Info gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor de volgende doeleinden.: het optimaliseren van de website.
offshore
Google Earth nu ook op Oculus Rift Emerce.
Nieuws 18 april 2017 1539.: Google Earth nu ook op Oculus Rift. Redactie Emerce Nieuws 18 april 2017 1539.: Google heeft vanmiddag in het Whitney Museum of Modern Art in New York City de nieuwe versie van Google Earth getoond.
slotenmaker den haag
Virtual reality voor een prikkie? Dit zijn de 6 beste Oculus Rift alternatieven.
De belangrijkste concurrent voor de Oculus Rift is de net zo krachtige HTC Vive. HTC kennen we voornamelijk van smartphones, maar deze virtual reality-bril mag er ook zijn. Een groot voordeel van de Vive is dat je gemakkelijk gameplatform Steam kunt bereiken, al is dat via een omweg ook mogelijk met de Oculus Rift.
knutselen
Overal en nergens bezichtigingen geven met de Oculus Rift funda.
Stap 1: Controleer of uw apparatuur geschikt is voor de Oculus Rift. De minimale vereisten om met de Oculus Rift te kunnen werken is dat u een laptop of pc heeft met het besturingssysteem Windows en uitgerust is met een USB-poort én een DVI-D of HDMI-poort.
lijst
Oculus Rift Coolblue.
Let op, de Oculus Rift heeft een grafisch krachtige pc nodig. Lagere specificaties zijn mogelijk, maar kunnen problemen opleveren bij zwaardere games. Voor een optimale Oculus Rift ervaring raden wij de volgende minimum specificaties aan.: CPU: Intel Core i5-4590 of sneller.
Column: waarom je NU een Oculus Rift moet kopen Apparata.
Vijf dingen die je moet weten over Oculus VR. Een social mediaplatform dat een bedrijfje koopt die gamebrillen bouwt en virtual reality-omgevin. Oculus Rift haalt 75 miljoen op bij investeer. Het bedrijf achter de virtual reality bril Oculus Rift heeft een grote bak met geld opgehaald en.
Oculus Rift definitie Encyclo.
De Oculus Rift is een VR-bril met een breed stereoscopisch gezichtsveld ontwikkeld voor gamers. Het toestel meet de bewegingen van het hoofd van de speler zodat deze bewegingen gebruikt kunnen worden als besturing in het spel. Dit zorgt er voor dat de speler zich meer ondergedompeld voelt in de virtuele wereld.
Oculus Rift als eerste te koop bij dé expert! VR EXPERT.
Helaas werkt de Oculus niet met een Xbox, Playstation of Wii. WELKE OCULUS RIFT GAMES ZIJN ER? Zoals gezegd zijn er nog weinig officiële oculus rift games op de markt. Er zijn welke enkele onafhankelijk ontwikkelaars indie developers die games hebben uitgebracht.
Oculus Rift tijdelijk flink afgeprijsd: 449 euro Nieuws PCMweb.nl.
Oculus Rift tijdelijk flink afgeprijsd: 449 euro. De Oculus Rift is de komende weken tegen een gereduceerde prijs te koop. Voor 449 euro is een bundel verkrijgbaar met daarin zowel de bril als de touch-controller, en twee sensoren. Oculus Rift-games op smartphone spelen met VRidge september 07 Sep 17 0909.:
Oculus Rift met Touch-controllers kopen? Nu tijdelijk 449 euro.
Het gehele pakket bestaat uit de Rift-headset, een Xbox One-controller, twee Oculus Touch-controllers en zeven games: Luckys Tale, Medium, Toybox, Quill, Dead and Buried, Dragon Front en Robo Recall. Om de Oculus Rift te kunnen gebruiken moet je in het bezit zijn van een desktop of laptop met een Intel Core i3 processor, een NVIDIA GTX 960, 8GB aan werkgeheugen en USB 3.0-aansluitingen. oculus oculus rift virtual reality.
OCULUS RIFT KOPEN KOOPGIDS.
Kijk hieronder maar eens naar een mooie introductievideo van Oculus over de Rift gaming headset.: Goed om te beseffen: als je de Oculus Rift gaat kopen, zul je wel over een flink uitgeruste vr ready computer moeten beschikken om de Oculus Rift tot zijn recht te laten komen.

Contacteer ons