Op zoek naar virtual reality bril iphone 6?

Virtual reality op de iPhone: maak van de iPhone een vr-bril.
Met alleen een stuk karton ben je er overigens nog niet: je moet ook nog ergens de speciale lenzen vinden die je in de bril hangt, zodat je het iPhone-scherm van dichtbij kunt bekijken. Duik weg voor X-Wings en droids met de Star Wars virtual reality-app. Verander je iPhone in een portaal naar A Galaxy Far Far Away met de Star Wars-app. Kijk hoe BB-8 voorbij komt gerold en X-Wings of je hoofd razen. Virtual Reality apps voor de iPhone.
inductie fornuis
De 5 beste virtual reality-apps voor de iPhone.
Virtual reality staat nog in de kinderschoenen, maar de eerste mogelijkheden om het met je iPhone te ervaren staan al in de App Store. Hiervoor heb je wel een vr-bril nodig. Google biedt daarvoor een goedkope oplossingen met Cardboard, een kartonnen bril die je voor niet al te veel geld via Google kunt bestellen.
overmatig zweten
iPhone hoesje en Virtual Reality-bril in een.
En deze speelt ook nog eens in op zowel VR als AR en maakte gisteren zijn debuut op Kickstarter. Het is een iPhone case die getransformeerd kan worden in een soort VR bril, en het is hiermee een van de weinige zo niet de enige VR headset die in je broekzak past. De Figment is alleen niet zo goedkoop. In de retail zal hij voor 79 beschikbaar komen, of als je snel bent voor 49 early bird op Kickstarter. De Figment komt beschikbaar in wit en zwart, en in een paar verschillende afmetingen zodat het voor de iPhone 6 en hoger werkt. Een hoes voor Android zit er mogelijk ook nog aan te komen, maar voor nu is er gekozen voor alleen iPhone. Verzendingen zullen gedaan worden in het begin van de lente in 2016. Meer zie je in onderstaande video.: Nokia OZO: Een Virtual Reality camera Duikt Microsoft in Virtual Reality?
chocolade cadeau box
Virtual Reality brillen kopen voor je iPhone toestel iPhone.nl.
Is een Virtual Reality bril voor je iPhone 7, 7 Plus, SE, 6S Plus, 6S, 6 Plus, 6, 5S, 5, 4S of 4 of android toestel iets voor jou? Dan zit je op deze Virtual Reality brillen pagina goed. Hieronder vind je nu eerst een selectie met Virtual Reality brillen die je kunt kopen.
trouwauto huren rotterdam
Virtual reality bril Tech66.
3D Bril iPhone 6. Deze virtual reality bril is speciaal ontworpen voor de zogeheten virtual reality games en applicaties. De virtual reality bril, ook wel afgekort als VR bril, zet 2D beelden van een smartphone om in een 3D ervaring voor de ogen.
IPhone 6 / 6s 3D-bril kopen? BESLIST.nl Ruime keus.
3D bril iPhone 6. 3D Bril iPhone 6 Deze virtual reality bril is speciaal ontworpen voor de zogeheten virtual reality games en applicaties. De virtual reality bril, ook wel afgekort als VR bril, zet 2D beelden van een smartphone om in een 3D ervaring voor de ogen.
VR Box 3D Bril voor Apple Iphone 6 kopen? 123BestDeal.
Hoe gebruik ik de VR bril? Je klikt je Apple Iphone 6 in de meegeleverde houder en selecteert een Virtual Reality app, welke bijna allemaal gratis te downloaden zijn, schuift hem in de behuizing van de 3D bril en het feest kan beginnen.
Google Cardboard in de App Store.
Open iTunes om apps te kopen en te downloaden. Met Cardboard beschik je over virtual reality op je iPhone. Via de Google Cardboard-app kun je een Cardboard-bril instellen. Bovendien bevat de app een aantal voorbeelden waarmee je aan de slag kunt.: Verkenner: bekijk interessante omgevingen. Tentoonstelling: bekijk 3D-objecten uit een museumcollectie. Stadswandeling: wandel door bekende steden over de hele wereld. Caleidoscoop: probeer eens een stereoscopische kijk op een oude klassieker. Poolreis: vlieg mee met noordse sterns, maak je eigen bloementuin, relax onder het noorderlicht en meer. Voor optimaal gebruik van deze app heb je een Cardboard-bril nodig. Ga naar http//g.co/cardboard: voor meer informatie en voor je eigen Cardboard-bril. Ondersteunde apparaten: iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5, iPhone 5c.
Zeiss VR One VR-bril.
bril werkt zowel met Android als iOS. Zeiss heeft zelf al twee apps ontwikkeld, die beschikbaar zijn gemaakt. via de App Store en Play Store; een van de apps laat de gebruiker YouTube-video's' te streamen, terwijl de. andere bedoeld is voor augmented reality. Head-tracking en 100 kijkhoek. Afmeting: 229, x 152, x 127, cm b x b x d. Geschikt voor: smartphone iPhone 6 of Samsung Galaxy S5 en S6. Accessoires: apart verkrijgbare schuifbakje. Meer informatie: www.vr-one.eu/de/VR-ONE/VR-ONE.html. Zeiss VR One. VR One Zeiss. alles wat je wilt weten over de Virtual Reality-Bril.
Zeiss VR ONE maakt van je iPhone 6 een virtual reality headset appletips.
Een spel kan hierdoor nog intenser worden, maar een virtual reality bril kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt zoals het virtueel bezichtigen van een tentoonstelling, gebouwen, enzovoorts. Apple heeft momenteel nog geen plannen voor een virtual reality bril, maar voor iPhone gebruikers hoeft het geen toekomstmuziek zijn. Zeiss heeft namelijk een stevige en prachtige headset ontworpen, de Zeiss VR ONE, voor de iPhone 6.
Vind vr bril iphone op Marktplaats.nl.
Met deze virtual reality bril verander je jou smartphone in een imax theater. Deze bril bevat ingebouwde stereo koptelefoons en. Kop kunststof 3D VR Virtual Reality Video bril voor iPhone 6. Kop plastic versie 3d vr virtual reality video bril voor iphone 6 omschrijving: exclusieve privé-drie-dimensionale bioscoop, dynamische 3d game!

Contacteer ons