Resultaten voor oculus retail

Oculus Rift als eerste te koop bij dé expert! VR EXPERT.
De verwachting is dat de Oculus eerst in Amerika te koop is voordat de rest van de wereld aan de beurt is. Een logische keuze lijkt dat de headset ook bij fysieke winkels te koop zal zijn zodat potentiële klanten de Oculus eerst kunnen testen.
wasdroger kopen
Greenhouse Group met retailklanten in virtual reality Emerce.
Greenhouse Group tuigt met een aantal klanten de eerste campagnes op om virtual reality en retail met elkaar te koppelen. Vooral om de toegevoegde waarde voor de consument te ontdekken, zegt Labs-hoofd Menno Zevenbergen. Namen van klanten wil Zevenbergen nog niet noemen. De ontwikkelingen zijn nog in een erg vroege fase. Wel is duidelijk dat het om eerste verkenningen gaat, iets dat zijn Greenhouse Group Labs doorlopend doet. We zijn hier bezig met vernieuwingen die je in de komende twee tot vijf jaar ziet ontstaan. In 2012 deed Labs mee aan een crowdfundingactie van een toen nog vrij onbekende technologie. De naam van het bedrijf zei vier jaar geleden ook bijna niemand iets. Vanwege de miljarden dollars die Facebook voor Oculus betaalde, is het inmiddels een wat bekendere naam.
seo consultant
Shoppen met je VR-bril: is virtual reality de volgende stap in retail? Frankwatching.
Shoppen met je VR-bril: is virtual reality de volgende stap in retail? Deel via WhatsApp Desktop. Gaston Smit van Smart2VR.com. 0 26 januari 2016 om 1300: 5 minuten lezen. De huidige opkomst van virtual reality VR is, na een eerste gefaalde poging in de jaren 90, indrukwekkend en veelbelovend. We staan aan de vooravond van de grootschalige intrede van een nieuw medium. Een medium dat kan worden toegevoegd aan het historische lijstje drukwerk, film, radio, televisie en het world wide web. Enkele sceptici wijzen nog op de forse prijs van meer dan 1500 euro voor een Oculus Rift virtual reality-bril met bijbehorende pc.
loodgieter amsterdam
Hardware.Info Nederland.
Hardware.Info is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Hardware.Info gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor de volgende doeleinden.: het optimaliseren van de website.
Cilinderslot
Zo haak je aan op the next big thing: virtual reality RetailTrends.nl.
Hoewel grote namen als Sony, Google, Samsung en Facebook zich al geruime tijd bezighouden met virtual reality is de technologie vooralsnog vooral een gimmick. Dat heeft te maken met het feit dat hardware nodig is om gebruik te kunnen maken van de technologie, zoals een Oculus Rift of een Google Cardboard.
Choco
Oculus Rift: Langverwacht Oculus Rift Consumer Version.
Hier staat tegenover dat Rift-gebruikers content kunnen downloaden van SteamVR en de Oculus Store. Voorlopig bestaat er hierdoor meer content voor de Oculus Rift, al valt het niet te voorspellen voor welke VR-store ontwikkelaars in de toekomst zullen kiezen. Oculus Rift Consumer.
Augmented reality wordt het nieuwe frontend Emerce.
Het zou zeer interessant zijn voor retailers als de klant dergelijke belevingen gewoon thuis kan meemaken. Maar de realiteit is dat de daarvoor benodigde infrastructuur, de zogeheten installed base, nog beperkt is. Hoeveel mensen hebben er op dit moment al een Oculus Rift of een HTC Vive thuis?
John Lewis wil Oculus Rift inzetten RetailNews.nl.
Maak gratis een account aan. John Lewis wil Oculus Rift inzetten. John Lewis wil Oculus Rift inzetten. De Britse warenhuisketen John Lewis wil virtual reality onderdeel maken van zijn winkelervaring. De retailer kijkt daarvoor naar de mogelijkheden van de Oculus Rift virtual reality-bril.
Oculus Rift: alle details op een rij Power Unlimited.
Op de E3 van vorig jaar werd de Oculus Rift voor het eerst geshowd aan het publiek en sindsdien is het erg hard gegaan. In augustus vorig jaar werd er een Kickstarter page voor de Oculus Rift opgezet, zodat de ontwikkeling verder gepusht kon worden.

Contacteer ons