Op zoek naar de oculus rift?

Oculus Rift Coolblue.
Let op, de Oculus Rift heeft een grafisch krachtige pc nodig. Lagere specificaties zijn mogelijk, maar kunnen problemen opleveren bij zwaardere games. Voor een optimale Oculus Rift ervaring raden wij de volgende minimum specificaties aan.: CPU: Intel Core i5-4590 of sneller.
Slotenmakers
Oculus Rift Wikipedia.
De spellen ontwikkeld voor de Oculus Rift waren ook beschikbaar voor andere virtual reality brillen zoals de HTC Vive. Oculus heeft echter recentelijk besloten geen toegang meer te verlenen tot de spellen indien de gebruiker niet gebruik maakt van de Oculus Rift.
smalle vaatwasser
Oculus Rift: alle details op een rij Power Unlimited.
Op de E3 van vorig jaar werd de Oculus Rift voor het eerst geshowd aan het publiek en sindsdien is het erg hard gegaan. In augustus vorig jaar werd er een Kickstarter page voor de Oculus Rift opgezet, zodat de ontwikkeling verder gepusht kon worden.
haken
OCULUS RIFT KOPEN KOOPGIDS.
Kijk hieronder maar eens naar een mooie introductievideo van Oculus over de Rift gaming headset.: Goed om te beseffen: als je de Oculus Rift gaat kopen, zul je wel over een flink uitgeruste vr ready computer moeten beschikken om de Oculus Rift tot zijn recht te laten komen.
trouwauto huren rotterdam
Oculus Rift VR Wereld.
Google Earth VR nu ook beschikbaar op Oculus. Door: Redactie 2017-04-19T1253250000: 19 april 2017 Categorieën: HTC Vive, Oculus Rift, VR Apps, VR Brillen HMD. Google Earth VR, wat ons betreft DE killer app voor HTC Vive, is nu ook beschikbaar voor Oculus Rift.
Oculus Rift als eerste te koop bij dé expert! VR EXPERT.
Momenteel is de Oculus enkel via de site van de fabrikant te koop en ook pr-orders verlopen via Oculus. De officiële release date van de Oculus Rift is nog onbekend, deze ligt nu in het eerste kwartaal van 2016. De verwachting is dat de Oculus eerst in Amerika te koop is voordat de rest van de wereld aan de beurt is.
Oculus Rift: alles dat je moet weten Wearables Magazine.
De Oculus Rift wordt ook voorzien van zijn eigen controller, namelijk de Oculus Touch de controllers doen ons nog het meeste denken als geëvolueerde Wii Nunchuk-controllers. Bekijk ook Oculus Rift: Zelfstandige VR-bril voorlopig nog niet zo goed als Rift. Sterker nog, daar lijken ze wel heel erg veel op.

Contacteer ons