Resultaten voor ocuslus rift

Hardware.Info Nederland.
Hardware.Info is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Hardware.Info gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor de volgende doeleinden.: het optimaliseren van de website.
frees
Oculus Rift Bundle Rift touch VR makkelijk besteld OTTO.
3x USB 3.0 en 1x USB 2.0. Windows 8 of nieuwer. Functies en uitvoering.: Compatibel met: Oculus Rift. Leveringssamenstelling: VR-bril, 2 touch-controllers, 1 sensor, AA-batterijen, Rock Band-verbinding, garantie. Specificaties: positiebepalingssysteem, ergonomisch design, krachtige toetsen. Oculus Rift Bundle Rift touch VR.
schilderwerk
Virtual reality voor een prikkie? Dit zijn de 6 beste Oculus Rift alternatieven.
De belangrijkste concurrent voor de Oculus Rift is de net zo krachtige HTC Vive. HTC kennen we voornamelijk van smartphones, maar deze virtual reality-bril mag er ook zijn. Een groot voordeel van de Vive is dat je gemakkelijk gameplatform Steam kunt bereiken, al is dat via een omweg ook mogelijk met de Oculus Rift.
kweekkas action
Column: waarom je NU een Oculus Rift moet kopen Apparata.
Oculus Rift haalt 75 miljoen op bij investeer. Het bedrijf achter de virtual reality bril Oculus Rift heeft een grote bak met geld opgehaald en. Oculus-oprichter Palmer Luckey stapt op bij Fa. Of is hij ontslagen vanwege zijn extreme politieke standpunten?
wifi camera
Oculus Rift Wikipedia.
De spellen ontwikkeld voor de Oculus Rift waren ook beschikbaar voor andere virtual reality brillen zoals de HTC Vive. Oculus heeft echter recentelijk besloten geen toegang meer te verlenen tot de spellen indien de gebruiker niet gebruik maakt van de Oculus Rift.
Oculus Rift-bundel nu tijdelijk voor 449 euro te koop Nieuws Gamer.nl.
De PSVR doet het veel beter dan de Rift. De meest recente cumulatieve verkoopcijfers die ik even snel kan vinden: PSVR: 915.000 HTC Vive: 420.000 Oculus Rift: 243.000 De erg nette prijsverlaging van de Rift is duidelijk niet zonder reden.
Zuckerberg showt handschoenen voor VR-bril Oculus Rift Bright.nl.
De Nederlandse startup Manus VR kwam vorig jaar al met een eigen handschoen voor gebruik in VR. Oculus introduceerde vorig jaar al bewegingsgevoelige controllers voor de VR-bril Rift. Facebook werkt ook nog aan een draadloze versie van de Oculus Rift.
Oculus Rift Bundle Rift Touch, VR-bril Zwart.
Gecombineerd met het tracking systeem wordt je echt in je media getrokken. De Rift heeft een geavanceerd en geratineerd ontwerp waardoor deze comfortabel op je hoofd zit. De hoofdband is eenvoudig aan te passen, zodat de Rift voor iedereen passend te maken is.
Oculus Rift nieuws filmpjes lees / kijk je op DutchCowboys.nl.
Krijgt de Oculus Rift een nieuw jasje? Oculus Rift, volgens sommigen de grootste vernieuwing in virtual reality, zou best wel eens een nieuw jasje kunnen krijgen. Oculus VR, het bedrijf achter de Oculus Rift, kondigde namelijk aan dat ze Carbon Design Group h.
Oculus Rift nu goedkoop verkrijgbaar via Duitse winkels Hardware Gamer.nl.
Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Oculus Rift tijdelijk goedkoop verkrijgbaar via Duitse winkels. Oculus Rift tijdelijk goedkoop verkrijgbaar via Duitse winkels.
Oculus Rift Coolblue.
Omschrijving Oculus Rift. Stel je voor, dat je tijdens het spelen van de racing sim Project CARS alleen maar je eigen hoofd hoeft te draaien om in de game door de zijramen van de virtuele auto te kijken. Oké, dit is niet de grootste vernieuwing die de Oculus Rift jou als gamer te bieden heeft.

Contacteer ons