Meer resultaten voor oculus console

Oculus Rift Coolblue.
Let op, de Oculus Rift heeft een grafisch krachtige pc nodig. Lagere specificaties zijn mogelijk, maar kunnen problemen opleveren bij zwaardere games. Voor een optimale Oculus Rift ervaring raden wij de volgende minimum specificaties aan.: CPU: Intel Core i5-4590 of sneller.
offshore
Review: Oculus Rift Touch Controllers Wearables Magazine.
Het duurde dan weliswaar nog tot 6 december 2016 voor de Oculus Touch controllers beschikbaar waren. Wie alleen de Rift koopt betaalt slechts 699 euro. Daarvoor krijg je de headset, één sensor, en een Xbox One Controller. Daarmee kan je aan de slag, maar dan enkel zittend. Met slechts een sensor kan je immers geen room-scale VR beleven. Bovendien maakt het gebruik van de Xbox One Controller het niet echt mogelijk om ondergedompeld te worden in VR, het blijft dan een indrukwekkende console ervaring met 360 graden graphics.
slotenmaker den haag
OCULUS RIFT KOPEN KOOPGIDS.
Wanneer je al over de nieuwste Xbox One met 1TB opslagcapaciteit en Windows 10 beschikt zul je de Oculus Rift games kunnen ondersteunen en spelen, maar niet de Rift headset mee aansturen! In ieder geval, als je met de nieuwste Xbox One aan de slag gaat om VR-spellen voor de Oculus te spelen via Windows 10 zou ik overwegen de opslagcapaciteit van jouw console met de Seagate Game-drive voorzien.
bonbons
Oculus Rift release Coolblue.
Ook zit er een speciale Oculus Remote bij de VR bril, waarmee je snel en eenvoudig door content navigeert. De bijgeleverde infraroodsensor zet je op je bureau neer in een positie waarin het goed zicht heeft op de Oculus Rift.
lekker adverteren
Oculus Rift Wikipedia.
De spellen ontwikkeld voor de Oculus Rift waren ook beschikbaar voor andere virtual reality brillen zoals de HTC Vive. Oculus heeft echter recentelijk besloten geen toegang meer te verlenen tot de spellen indien de gebruiker niet gebruik maakt van de Oculus Rift.
Review: Oculus Rift Touch Controllers Homecinema Magazine.
Review Oculus Rift Touch. De Oculus Rift is een virtual reality-bril, voorzien van moderne technieken om je helemaal uit de echte wereld te halen en te houden. De headset werkt twee oled-displays in een headset, sensoren en controllers om een virtuele wereld te creëren en jou als gebruiker hierbinnen te laten bewegen en acteren. Wie alleen de Rift koopt betaalt 699 euro. Daarvoor krijg je de headset, één sensor, en een Xbox One Controller. Daarmee kan je aan de slag, maar dan enkel zittend. Met slechts een sensor kan je immers geen room-scale VR beleven. Bovendien maakt het gebruik van de Xbox One Controller het niet echt mogelijk om ondergedompeld te worden in VR, het blijft dan een indrukwekkende console ervaring met 360 graden graphics.

Contacteer ons