Meer resultaten voor oculus rift a

OCULUS RIFT KOPEN KOOPGIDS.
Kijk hieronder maar eens naar een mooie introductievideo van Oculus over de Rift gaming headset.: Goed om te beseffen: als je de Oculus Rift gaat kopen, zul je wel over een flink uitgeruste vr ready computer moeten beschikken om de Oculus Rift tot zijn recht te laten komen.
wasmachine met droger
Oculus Rift Coolblue.
Let op, de Oculus Rift heeft een grafisch krachtige pc nodig. Lagere specificaties zijn mogelijk, maar kunnen problemen opleveren bij zwaardere games. Voor een optimale Oculus Rift ervaring raden wij de volgende minimum specificaties aan.: CPU: Intel Core i5-4590 of sneller.
Paashazen
Oculus Rift als eerste te koop bij dé expert! VR EXPERT.
Deze kent namelijk beter specificaties dan de huidige Dev Kit 2. Bovendien zijn er nog niet geen Triple A titels uit voor de Oculus en wordt verwacht dat de prijs nog flink gaat dalen. Even geduld dus nog. WELKE APPARATUUR OM MET RIFT AAN DE SLAG TE KUNNEN?
barth lijsten
Hardware.Info Nederland.
Hardware.Info is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Hardware.Info gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor de volgende doeleinden.: het optimaliseren van de website.
schoonmaakbedrijf amsterdam
Virtual reality voor een prikkie? Dit zijn de 6 beste Oculus Rift alternatieven.
De belangrijkste concurrent voor de Oculus Rift is de net zo krachtige HTC Vive. HTC kennen we voornamelijk van smartphones, maar deze virtual reality-bril mag er ook zijn. Een groot voordeel van de Vive is dat je gemakkelijk gameplatform Steam kunt bereiken, al is dat via een omweg ook mogelijk met de Oculus Rift.
Oculus Rift Wikipedia.
Externe links bewerken. Commons heeft mediabestanden in de categorie Oculus Rift. en Website van Oculus VR. en Oculus Rift op Kickstarter. en Oculus Rift Community. nl Oculus World. Bronnen, noten en/of referenties. a b Oculus Rift: Step Into the Game.
Column: waarom je NU een Oculus Rift moet kopen Apparata.
Vijf dingen die je moet weten over Oculus VR. Een social mediaplatform dat een bedrijfje koopt die gamebrillen bouwt en virtual reality-omgevin. Oculus Rift haalt 75 miljoen op bij investeer. Het bedrijf achter de virtual reality bril Oculus Rift heeft een grote bak met geld opgehaald en.

Contacteer ons